Produk

  • 200KW-5MW SISTEM SURYA KOMERSIAL & ENERGI

    200KW-5MW SISTEM SURYA KOMERSIAL & ENERGI

    • Ngaropea 200KW-5MW Solar jeung sistem ESS.
    • Lifepo4, Batré gél, Batré karbon timah, pilihan OPzV.
    • jasa desain
    • Jasa Panawaran
    • jasa latihan
    • Jasa pamasangan
    • jasa pangropéa
  • DKSESS 100KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 100KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Daya (W): 100KW
    Beban maksimum: 100KW
    Batré: 384V600AH
    Daya Panel Surya: 63360W
    Tegangan kaluaran: 380V Tilu fase
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 80KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 80KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Power (W): 80KW
    Beban maksimum: 80KW
    Batré: 384V600AH
    Daya Panel Surya: 49920W
    Tegangan kaluaran: 380V Tilu fase
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 50KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 50KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Power (W): 50KW
    Beban maksimum: 50KW
    Batré: 384V400AH
    Daya Panel Surya: 24960W
    Tegangan kaluaran: 380V Tilu fase
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 40KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 40KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Power (W): 40KW
    Beban maksimum: 40KW
    Batré: 384V400AH
    Daya Panel Surya: 24960W
    Tegangan kaluaran: 220V
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: Y ES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, tutuwuhan konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 30KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 30KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter dipeunteun Power (W): 30KW
    Beban maksimum: 30KW
    Batré: 240V400AH
    Daya Panel Surya: 17820W
    Tegangan kaluaran: 220V
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKGB-12200-12V200AH KESEGALAN PANGOPERASIAN GEL BATERI GEL GRATIS BATERI SOLAR

    DKGB-12200-12V200AH KESEGALAN PANGOPERASIAN GEL BATERI GEL GRATIS BATERI SOLAR

    Tegangan dipeunteun: 12v
    Kapasitas Dipeunteun: 200 Ah (10 jam, 1.80 V/sél, 25 ℃)
    Beurat perkiraan(Kg, ± 3%): 55,5kg
    Terminal: Tambaga
    Kasus: ABS

  • DKSESS 20KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 20KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Daya (W): 20KW
    Beban maksimum: 20KW
    Batré: 192V400AH
    Daya Panel Surya: 12480W
    Tegangan kaluaran: 220V
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 15KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 15KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Daya (W): 15KW Beban maksimum: 15KW Batré: 192V200AH Daya Panel Surya: 9360W Tegangan kaluaran: 220V Frékuénsi: 50Hz/60Hz Disaluyukeun atanapi henteu: YES rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi. 300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW… Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc. Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 10KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 10KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Power (W): 10KW
    Beban maksimum: 10KW
    Batré: 96V200AH
    Daya Panel Surya: 4560W
    Tegangan kaluaran: 220V
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 8KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    DKSESS 8KW OFF GRID / HIBRID ALL DINA SISTEM TENAGA SURYA

    Inverter Dipeunteun Daya (W): 8000W
    Beban maksimum: 8800W
    Batré 96V200AH
    Daya Panel Surya: 3960W
    Tegangan kaluaran: 220V
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.

  • DKSESS 5KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA PORTABLE kémping solar generator

    DKSESS 5KW OFF GRID / HIBRID ALL IN ONE SISTEM TENAGA SURYA PORTABLE kémping solar generator

    Inverter Dipeunteun Daya (W): 5000W
    Beban maksimum: 5000W
    Batré: 48V200AH
    Daya Panel Surya: 2640w
    Tegangan kaluaran: 220V
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Disaluyukeun atanapi henteu: YES
    rentang produk: on grid, off grid, tanaga surya hibrid sarta sistem panyimpen énergi.
    300w, 400w…1kw, 2kw, 3kw, 4kw…10kw, 20kw….100kw, 200kw…900kw, 1MW, 2MW…10MW, 20MW…
    Aplikasi: residences, kandaraan, parahu, pabrik, tentara, pabrik konstruksi, minefields, islands.etc.
    Langkung seueur jasa pikeun pilihan anjeun: jasa desain, Jasa Instalasi, Jasa Pangropéa, Jasa Pelatihan.jsb.